קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

כעכים רכים ללא גלוטן

כעכים רכים ללא גלוטן
בייגלה רך נטול גלוטן ולקטוז, צמחוני, ללא גלוטן לחם. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 187 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה הוא אפילו לא קצת בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 1263 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתיה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כעכים רכים ללא גלוטן, הלחמניות הרכות של קריסטי (ללא גלוטן!), ו עוגיות סוכר רכות של m&M ללא גלוטן.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז חום, עמילן טפיוקה, מלח, מסטיק xanthan, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז חוםקמח אורז חום
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף לשלב. בקערה קטנה, לשלב 1 כוס מים חמים ושמרים יבשים פעילים. מערבבים. אפשר לעמוד במשך שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מים-תערובת שמרים, ביצה, סירופ תירס קל, ושמן צמחי למרכיבים יבשים. Fit stand מיקסר עם קובץ מצורף משוט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קלסירופ תירס קל
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
4
מערבבים על מהירות בינונית עד הבצק יוצר, כ 4 דקות. הבצק צריך להיות מוצק אבל לא יבש. אם כל מרכיבים יבשים להישאר בתחתית הקערה או אם הבצק נראה יבש, להוסיף 2 כפות נוספות מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להפוך את הבצק על הדלפק אורז לבן קל. ללוש בצק לכדור עד חלקה. הקפד לא להשתמש ביותר מדי לחץ בעת לישה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
מעבירים בצק לקערה משומנת קלות. לכסות עם לעטוף פלסטיק ולאפשר לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
התאם מדפי תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 425 ° F. להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. להפוך את הבצק על משטח מקומח אורז לבן קל מאוד. Punch למטה בצק בעדינות כדי להוציא את האוויר.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
חתוך ל-12 חתיכות. מכסים את הבצק בניילון נצמד. אחד בכל פעם, ללוש כל פיסת בצק עד חלקה. לאחר מכן, לרדד את חתיכות הבצק לתוך 12 to14-inch יומני. (אתה רוצה מעט קמח אורז לבן על שטח הדלפק שבו אתה מגלגל את הבצק. אם יש יותר מדי קמח בצד החיצוני של הבצק, בצק הבייגלה לא ידבק לעצמו כאשר אתה הולך לעצב אותו.)
מרכיבים שתצטרך
קמח אורז לבןקמח אורז לבן
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
קו שני גליונות אפייה עטופים בנייר קלף. עבודה יומן אחד בכל פעם, ליצור את הבצק לתוך "u". לסובב כל קצה יחד ולאחר מכן לחץ על החבל לתחתית "u". אתה רוצה ללחוץ על הבצק בחוזקה כדי להבטיח את הקצוות מקל על " u " או בייגלה יכול לפענח במהלך רותחים.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
מניחים כעכים בצורת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מוסיפים את סודה לשתיה וסוכר מגורען למים הרותחים. אחד אחד, מרתיחים את הבייגלה. אם הבייגלה צף, להרתיח במשך כחמש שניות. אם הבייגלה שוקע, לחכות שזה לצוף לחלק העליון של המים ולאחר מכן להסיר. החזירו כעכים מבושלים למדפי האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מפזרים בנדיבות מלח כשר או בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
אופים עד חום זהוב, כ -25 דקות, מסתובב גיליונות אפייה באמצע הדרך במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
הסר ולאפשר בייגלה להתקרר. בייגלה מוגשים הכי טוב ביום שבו מכינים אותם. אם תרצה, להקפיא פעם מקורר לחמם בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור