כרוב אדום דני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב אדום דני, ו כרוב דני שחום עם קימל.
הוראות
הסר את הסט החיצוני של עלים של כרוב להשליך.
חותכים רבעי כרוב; להסיר ולהשליך גזע לבן. קוצצים את שאר הכרוב דק.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים כרוב בחמאה מומסת עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
יוצקים חומץ על כרוב ומערבבים מעיל.
מוסיפים מיץ חמוציות וסוכר לסיר. תערובת כרוב העונה עם מלח.
להפחית את החום נמוך, למקם כיסוי על הסיר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא מכרז לחלוטין, 60 עד 75 דקות.
הוסף סוכר נוסף לקראת הסוף אם הוא טארט.