קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

כרוב אדום דני

כרוב אדום דני
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, כרוב אדום דני, ו כרוב דני שחום עם קימל.

הוראות

1
הסר את הסט החיצוני של עלים של כרוב להשליך.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
חותכים רבעי כרוב; להסיר ולהשליך גזע לבן. קוצצים את שאר הכרוב דק.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
3
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים כרוב בחמאה מומסת עד שהתרכך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
יוצקים חומץ על כרוב ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חומץחומץ
5
מוסיפים מיץ חמוציות וסוכר לסיר. תערובת כרוב העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
כרובכרוב
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
להפחית את החום נמוך, למקם כיסוי על הסיר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא מכרז לחלוטין, 60 עד 75 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
הוסף סוכר נוסף לקראת הסוף אם הוא טארט.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר

ציוד