כרוב בצל ירוק Negimaki
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קייל-ו-Scallion Negimaki. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך כרוב, שומשום, מיסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דג בצל ירוק עם כרוב שומשום, מירין-סטייקים עם בצל ירוק עם בצל ירוק, ו עוגות תפוחי אדמה פריך עם גבינת איכר, בצל ירוק, פלפל שחור וצ'יפס כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להקציף יחד את תמרי, מירין, מיסו אדום, סוכר ושמן שומשום.
מורחים 1 כפית של התערובת על כל צד של פרוסות הבשר. מקררים למשך 1 שעה. שמור את המרינדה הנותרת.
בסיר של מים רותחים מומלחים, לבשל את כרוב עד ירוק בהיר, 2 דקות.
מסננים קלות לסחוט את המים העודפים.
על משטח עבודה, להוציא פרוסת בשר בקר עם צד ארוך מולך.
מניחים 1 בצל ירוק פרוס על הקצה התחתון. למעלה עם שמינית של כרוב; חלק כרוב צריך להאריך מעבר לצדדים הקצרים של הבשר.
מגלגלים את הבשר על המילוי בחוזקה. לאבטח את הגליל עם 2 קיסמים. חזור עם שאר הבשר, בצל ירוק וכרוב.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את הלחמניות בשמן. תשמן את סבכת הגריל. גריל לחמניות מעל חום גבוה עד חרוך, 2 דקות.
מברישים את הלחמניות עם קצת מרינדה וגריל במשך כמה שניות יותר, עד מזוגג.
להעביר את הלחמניות למשטח עבודה. זרוק את הקיסמים.
חותכים את negimaki לאורכים 1 אינץ'.
מעבירים למגש, חותכים צדדים, ומטפטפים עם המרינדה הנותרת.
מפזרים זרעי שומשום ומגישים.