כרוב דינוזאור עם תפוחי אדמה לתינוקות
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך גרידת לימון, שיני שום, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: ארטישוק בייבי & Panzanella קייל דינוזאור, תפוחי אדמה בייבי עם כרוב ושום, ו כרוב דינוזאור מתובל ושעועית קאנליני.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה: מביאים את המניה והמים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. הפעל את החום למטה כדי להתבשל בעדינות עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 20-30 דקות.
מסננים (אתה יכול להזמין את המניה והמים לבשל אורז או פולנטה עם מאוחר יותר) ומעייל את תפוחי האדמה עם 1 כף שמן זית. מלח טוב ולהניח בצד.
כרוב מוקפץ, מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום:
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 1-2 דקות.
מוסיפים את כרוב ולהפוך מעיל עם השמן כפי שהוא נבול.
מוסיפים את השום וזורקים לשלב, ואז מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום וקצת מלח ופלפל שחור. מוקפץ זה במשך 2 דקות, ואז לכבות את החום ולכסות את המחבת. חכה 2-4 דקות לפני חשיפת.
כדי לשרת, לערבב את גרידת לימון עם כרוב.
להניח " קן " של כרוב על הצלחת ולסדר את תפוחי האדמה התינוק במרכז. לסחוט קצת מיץ לימון על הכל נכון כפי שאתה משרת.