כרוב ומרק ירקות קלוי
זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מרק ירקות וקייל קלוי, שעועית לבנה, כרוב ומרק ירקות קלוי, ו מרק כרוב ירקות.
הוראות
גזר, עגבניות, בצל, סקווש, שום: לשפשף גיליון אפייה עם מעיל דק של שמן זית.
מניחים גזר, סקווש, עגבניות, בצל ושום על תבנית האפייה ומפזרים קצת יותר שמן זית ומלח ופלפל. לשפשף את השמן על כל הירקות כך שהם מצופים היטב.
ירקות צלויים כ 45 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד שהם מבושלים דרך ושחמו יפה.
עוד יותר לחתוך את הסקווש וגזר:
הסר את סקווש קלוי וגזר מן המחבת ללוח חיתוך.
חותכים לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
פירה שום קלוי, עגבניות, בצל:
הסר את השום הקלוי מן הקליפות שלהם ומניח במעבד מזון.
מוסיפים את העגבניות והבצל הקלויים. דופק במעבד עד כמעט חלקה.
הוסף מעט מים או מרק לתבנית האפייה וגרד את כל חתיכות השחמה.
התחל מרק עם חתיכות השחמה, מרק, ירקות פירה:
מוסיפים את חתיכות השחמה, את המרק, ואת ירקות פירה לסיר גדול.
מוסיפים את הכרוב הקצוץ, קורנית, עלה דפנה לסיר.
חום גבוה כדי להביא לרתיחה, להנמיך את החום כדי להפחית לרתיחה. מבשלים נחשפו עד הכרוב הוא רך, על 30 דקות.
מוסיפים גזר קלוי, סקווש, שעועית:
מוסיפים את הגזר הקלוי ואת הדלעת למרק.
מוסיפים את השעועית הלבנה המנוקזת למרק. מבשלים במשך 8 עד 10 דקות ולהוסיף יותר מרק או מים למרק אם זה צריך דילול.
מתבלים במלח ופלפל. השליכו עלי טימין ועלי דפנה.