כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן
כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 6996 קלוריות, 113 גרם חלבון ו 463 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, גבינת פרמזן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב טוסקני עם לימון, פרמזן ואנשובי לבן, כרוב מוקפץ לימון פרמזן ושעועית לבנה, ו הקייל הטוסקני של אמריל לגאס וראגו שעועית לבנה.
הוראות
לקצץ 2 אינץ ' התחתון מעל כרוב הגבעולים ולהשליך.
הסר את הצלעות במרכז על ידי הפעלת סכין קטנה, חדה למטה משני צדי הצלע של כל עלה. השליכו את הצלע וזרקו את מנות העלה לקערה של מים קרים ושטפו אותם היטב. טבעם הנוקשה משאיר כל מיני פינות וסדקים כדי שחצץ או חרקים יוכלו להסתתר. יבש אותם היטב לחתוך את העלים לתוך סרטים דקים מאוד סגנון shifponade. אתה צריך 4 עד 5 כוסות.
מניחים כרוב בקערה גדולה.טוסט פרוסות הלחם בטוסטר עד הזהב. קרע אותם לחתיכות קטנות ודופק אותם במעבד מזון עד שהתערובת תיצור פירורים גסים במגוון גדלים וצורות.באמצעות מרגמה ועלי להלום שום לתוך משחה.
להוסיף 1/4 כוס גבינה, 1/4 כוס שמן, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח, פתיתי פלפל אדום ולדפוק אותם עוד יותר. כפית את הרוטב על כרוב לזרוק היטב לשלב ביסודיות, זה יהיה די עבה ייקח הרבה לזרוק עלי מעיל.
בואו לשבת כרוב לפחות 5 דקות ועד לילה, ולאחר מכן לשרת עם פירורי לחם, אנשובי במרינדה, גבינה נוספת, טפטוף של שמן, פרוסות לימון אופציונלי.FOODGreg הנרי כיף רציני