המתכון כרוב ירוק בסגנון דרומי יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-4 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם כרוב ירוק, פלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ירוק בסגנון דרומי, כרוב ירוק בסגנון דרומי, ו כרוב ירוק בסגנון דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון ב10 qt. stockpot מעל חום בינוני 10 עד 12 דקות או עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל, ומטוגנים 8 דקות; מוסיפים בשר חזיר ושום, ומטוגנים 1 דקה. מערבבים במרק שנותר מרכיבים. לבשל 2 שעות או במידה הרצויה של רוך.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.