קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות49
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ירוק מוקרם עם פירורי פרמזן

כרוב ירוק מוקרם עם פירורי פרמזן
כרוב ירוק מוקרם עם פירורי פרמזן עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 342 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק מוקרם, כרוב ירוק מוקרם, ו כרוב ירוק מוקרם.

הוראות

1
בסיר גדול, מוסיפים את המים והבייקון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את כרוב הירוקים על ידי חופנים, ערבוב עד כל אצווה הוא נבול לפני הוספת יותר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבצלים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד כרוב הם מאוד רך, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום ולתת מגניב, ולאחר מכן לסחוט את כרוב כמעט יבש לחתוך אותם גס.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את פירורי לחם יבש עם גבינת פרמזן, פטרוזיליה טחון, מרווה, שום ושמן זית כתית. דופק עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים התנור ל 35
6
בנדיבות חמאה 4 ליטר רדוד תבשיל. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב עם השמנת ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים עד מעורבב ולהפיץ את הכרוב בתבשיל מוכן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את פירורי הפרמזן על הכרוב ואופים במשך כ -20 דקות יותר, או עד ציפוי פירור הוא זהוב. מחממים את המטגן ומטגנים את הכרוב 10 אינץ ' מהחום עד ציפוי פירור הלחם הוא חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett
Maximin Grunhauser Hernberg ריזלינג Kabinett
קלאסי, אלגנטי Ruwer ריזלינג עם פוטנציאל הזדקנות עצומה. יין זה מציג אף צמחי, הערות פירות בשלים על החיך, וחומציות ממריצה.