אם יש לכם זרעי כמון, כרוב ירוק, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חלב קוקוס מטוגן ירוק, חלב קוקוס-ירקות מטוגנים, ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
1
בתנור הולנדי גדול, מחממים את השמן על בינוני גבוה. תוסיף זרע כמון. כאשר הוא נסדק ולוהט, להוסיף את שאר כמון, asafoetida, והל שחור. מערבבים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2
תן להם לבשל עוד 30 שניות.
3
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח. מבשלים את הבצל על בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם התרככו באופן משמעותי והתחילו חום.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות עם עוד קמצוץ קטן של מלח ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף כרוב על ידי קומץ, ציפוי אותם בשמן כמו שאתה הולך, עד שכולם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף עוד קמצוץ קטן של מלח, חלב קוקוס, ו 1/4 כוס מים. מערבבים לשלב, ואז לכסות ולבשל במשך כ 40 דקות, או עד הירוקים הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
7
הרם את המכסה ובדוק אם יש תיבול. אתה יכול להפחית את הרוטב אם אתה רוצה, אבל זה נועד להיות מוגש על אורז, אז זה צריך להיות קצת רופף. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את מיץ הלימון.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.