קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

סוקוטאש קישואים בגריל

סוקוטאש קישואים בגריל
סוקטאש קישואים בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 626 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -57 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם שמנת כבדה, תירס אוזניים, פובלנו צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עגבניות ירושה ממולאות בסוכות תירס וקישואים , סוכות ירקות קיץ בגריל וסוכות בגריל בשוק האיכרים .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מברישים את הצד החתוך של הקישואים ב-2 כפות מהשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל, עם הצד החתוך כלפי מטה, עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל עד שהם רק מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מסירים מהאש וחותכים לקוביות קטנות.
5
מחממים את יתרת השמן בסיר בינוני על משטחי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את גרעיני התירס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
9
מוסיפים את העגבניות, פלפלי הצ'ילי, קוביות הקישואים והשמנת הכבדה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת בחצי ומתחילה להסמיך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
10
מסירים מהאש ומוסיפים את הגבינה והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

סוקוטאש בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. הריזלינג היבש של Louis Guntrum עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.