סוקטאש קישואים בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 626 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -57 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם שמנת כבדה, תירס אוזניים, פובלנו צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עגבניות ירושה ממולאות בסוכות תירס וקישואים , סוכות ירקות קיץ בגריל וסוכות בגריל בשוק האיכרים .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מברישים את הצד החתוך של הקישואים ב-2 כפות מהשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל, עם הצד החתוך כלפי מטה, עד להזהבה, בערך 2 עד 3 דקות. הופכים וממשיכים לבשל עד שהם רק מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מסירים מהאש וחותכים לקוביות קטנות.
5
מחממים את יתרת השמן בסיר בינוני על משטחי הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולבים
6
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
8
מוסיפים את גרעיני התירס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
9
מוסיפים את העגבניות, פלפלי הצ'ילי, קוביות הקישואים והשמנת הכבדה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת בחצי ומתחילה להסמיך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
סוקוטאש בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. הריזלינג היבש של Louis Guntrum עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.