כרוב כבוש עם צמות
כרוב כבוש עם צמות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 337 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כרוב כבוש, מלח ופלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו כרוב כבוש אדום, Spareribs וכרוב כבוש, ו כרוב כבוש ורוד (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את הכרוב הכבוש לתוך סיר איטי עם פחית אחת של מרק העוף ואת זרעי קימל. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 2 שעות.
יוצקים את פחיות הנותרים של מרק עוף לתוך סיר גדול, ולהביא לרתיחה מהירה.
בסיר אחר, להביא מים, חלב ומרגרינה לרתיחה.
מערבבים בתפוחי אדמה מיידיים עד מעורבב היטב, להסיר מהחום, ומערבבים את הביצים, אבקת אפייה, ומספיק קמח, כך שהבצק הוא מוצק אבל לא דביק.
יוצקים את פחיות הנותרים של מרק עוף לתוך סיר גדול, ולהביא לרתיחה מהירה. לצבוט את חתיכות של בצק תפוחי אדמה, לגלגל אותם לתוך כופתאות דקות ארוכות (כמו צמות). זרוק את הזנבות לתוך מרק העוף הרותח, ומבשל במשך 15 עד 20 דקות.
מסננים את הכופתאות מהמרק, ומוסיפים אותם לכרוב הכבוש בבישול האיטי. מתבלים במלח ופלפל.