קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים

כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש תוצרת בית עם קימל ותפוחים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 34 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זרעי קימל, במעבד מזון, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו כרוב כבוש עם ג'ין וקראווי, כרוב כבוש עם בייקון, תפוחי אדמה וקראווי, ו קילבסה מפוצלת בגריל עם חרדל חם-כרוב כבוש בקראוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה מאוד. לסחוט את הכרוב כדי לשחרר קצת נוזל. לחץ על צלחת כבדה על הכרוב כדי לשקול אותו ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר, זורק וסוחט את הכרוב 4 או 5 פעמים נוספות, עד שהוא שחרר מספיק נוזל כדי לכסות, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את הכרוב והנוזל שלו לתוך חרס קרמי נקי או מיכל זכוכית גבוהה. למעלה כרוב עם צלחת נקייה זה פשוט מתאים בתוך החרס.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מניחים קערת זכוכית או קרמיקה על הצלחת ולשים פחית כבדה בקערה; הכרוב צריך להיות שקוע לחלוטין במי מלח שלה על ידי לפחות 1/2 אינץ'. לכסות את החרס עם מגבת מטבח נקייה ולהגדיר אותו במקום קריר, חשוך לתסוס במשך כ 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כל 3 ימים, לנקות ולהחליף את הצלחת שיושבת על הכרוב, ברפרוף בזהירות כל קצף או עובש כי צורות על פני השטח של הנוזל. השליכו את הכרוב והנוזל שלו אם הוא מריח רע, או אם משהו חום, מעופש או חלקלק חדר מתחת למה שניתן לגרד בקלות מעל פני השטח. אם יותר מדי נוזל מתאדה לפני כרוב כבוש הוא מותסס מספיק, להמיס 1/2 כפית מלח ים ב 1 כוס מי מעיין ולהוסיף אותו על החרס. כאשר הכרוב הכבוש מוכן, זה צריך להיות מחנק אור וטעם בהיר, טעים להפליא, עם חומציות דומה לזו של לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ל-1 אננסל-1 אננס
קליפות מלימוןקליפות מלימון