כרוב מחבת ופסטה דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב מחבת דלעת פסטן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 798 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פתיתי צ'ילי, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרוב ופסטה פסטו זרעי דלעת, דלעת, כרוב, ואופה פסטה נקניק, ו פסטת דלעת, כרוב ונקניקיות מעושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד משחימים קלות, כ 4 דקות. לדחוף לצד ולהוסיף את פתיתי שאלוט וצ ' ילי ומבשלים עד שהתרכך, על 1 דקה יותר, ולאחר מכן להוסיף את השום ומבשלים עד ריחני, עוד 30 שניות.
מוסיפים את המניה ואת הפסטה ומתאימים את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פסטה יש כ 4 דקות לסיום ומערבבים עלים כרוב. אפשר את הפסטה לסיים את הבישול ואת כרוב לנבול.
הסר מהמחבת ולזרוק עם מיץ לימון וגבינה. מתבלים לפי הטעם.
מגישים טפטף עם שמן זית ומפוזר עם גבינה יותר.