כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולה
כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם גורגונזולה, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כרוב נאפה מטוגן עם פטריות, כרוב נאפה עם שרימפס מיובש (ופטריות קש), ו מערבבים כרוב נאפה מטוגן עם פטריות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה המוגדרת על אש גבוהה עד מומסת.
מוסיפים פטריות, בצלצלים, טימין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 15 דקות (פטריות ישחררו נוזל, ואז יהיה חום כאשר מתאדה נוזל). מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן deglaze פאן עם שרי, ורמוט, או יין ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של סיר עד הנוזל התאדה.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
לנגב את התנור ההולנדי עם מגבת נייר, להוסיף 1 חמאת כף, וחום על חום בינוני גבוה עד מותך.
להוסיף פרוסות עבה יותר של כרוב (אלה קרוב יותר לליבה, אשר ייקח יותר זמן לבשל). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול קלות, על 3 דקות.
מוסיפים את שאר הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך לחלוטין וכל הלחות התאדה, כ 12 דקות. מנמיכים את החום ומוסיפים שמנת כבדה. מערבבים לשלב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
העברת תערובת כרוב צלחת הגשה העליון עם גבינה כחולה מתפוררת.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.