קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולה

כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולה
כרוב נאפה מטוגן עם פטריות וגורגונזולן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם גורגונזולה, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כרוב נאפה מטוגן עם פטריות, כרוב נאפה עם שרימפס מיובש (ופטריות קש), ו מערבבים כרוב נאפה מטוגן עם פטריות ובייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי גדול עם תחתית כבדה המוגדרת על אש גבוהה עד מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים פטריות, בצלצלים, טימין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 15 דקות (פטריות ישחררו נוזל, ואז יהיה חום כאשר מתאדה נוזל). מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן deglaze פאן עם שרי, ורמוט, או יין ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון של סיר עד הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ורמוטורמוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
4
לנגב את התנור ההולנדי עם מגבת נייר, להוסיף 1 חמאת כף, וחום על חום בינוני גבוה עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
להוסיף פרוסות עבה יותר של כרוב (אלה קרוב יותר לליבה, אשר ייקח יותר זמן לבשל). לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נבול קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
מוסיפים את שאר הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך לחלוטין וכל הלחות התאדה, כ 12 דקות. מנמיכים את החום ומוסיפים שמנת כבדה. מערבבים לשלב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
7
העברת תערובת כרוב צלחת הגשה העליון עם גבינה כחולה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר