כרוב ניצני בייקון גביני
כרוב ניצני בייקון גביני יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך גבינת צ'דר, עלי טימין, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב ניצני בייקון גביני, כרוב ניצנים גביני עם בייקון, ו כרוב ניצני בייקון גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. in 3-סיר ליטר, מקום כרוב ניצנים; להוסיף מספיק מים רק כדי לכסות.
חום לרתיחה; להרתיח 6 עד 8 דקות או עד פריך במכרז.
מסננים וחוזרים לסיר; מניחים בצד.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר ולהניח בצד.
מסננים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ממחבת.
מוסיפים חמאה לשומן בייקון במחבת.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז.
מוסיפים קמח, קורנית ופלפל; מבשלים ומערבבים עד מעורבב היטב. בהדרגה מערבבים חצי וחצי גרגרי בוליון.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן; להרתיח ומערבבים 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת פרמזן.
יוצקים רוטב על כרוב ניצנים בסיר; לערבב בעדינות. כפית לתוך תבשיל 2 ליטר.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות, זרועים בייקון מתפורר וגבינת צ ' דר במשך 10 דקות האחרונות של אפייה, עד חם מבעבע.