כרוב ניצנים וערמון מוקרם
אם יש לך יין, ערמונים, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו כרוב ניצנים עם חמאת ערמונים, כרוב ניצנים Gratin, ו כרוב ניצנים Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 3 מרכיבים לרתיחה בסיר 2 ליטר. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד ערמונים רכים, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על ערמונים מכוסים.
ניקוז, ומגניב. לשבור ערמונים לשניים.
לקצץ כרוב ניצנים, ולחתוך " x " בקצוות גזע.
מבשלים כרוב ניצנים במים מלוחים רותחים כדי לכסות 8 עד 10 דקות או עד במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז ולהניח בצד.
Pancetta חום בשמן חם במחבת; להוסיף מרק עוף, ומבשלים על חום נמוך, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים.
מסדרים ערמונים וכרוב ניצנים בצלחת גראטן משומנת קלות 12 אינץ 'או צלחת אפייה 11 על 7 אינץ'.
יוצקים תערובת מרק מעל; מפזרים פירורי לחם, נקודה עם חמאה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד תוסס ביסודיות פירורי לחם הם השחמה.