קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

כרוב ניצנים מגולח עם דומדמניות וערמונים

כרוב ניצנים מגולח עם דומדמניות וערמונים
כרוב ניצנים מגולח עם דומדמניות וערמונים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 10. גשו לסופר וקנו דומדמניות, שמן זית, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מגולחים עם דומדמניות וערמונים, כרוב ניצנים עם ערמונים, ו כרוב ניצנים עם ערמונים.

הוראות

1
להביא סיידר לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום.
3
הוסף דומדמניות; תן להשרות 30minutes. באמצעות מעבד מצויד slicingdisk, לדחוף כרוב ניצנים באמצעות feedtube ו פרוסה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תערובת דומדמניות כיסוי וצינה.לעטוף כרוב ניצנים במגבות נייר, אזלהסגור שקית פלסטיק resealable וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4
שמן חום במחבת עמוקה גדולה overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף ערמונים; sauté2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר tobowl.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף כרוב ניצנים למחבת; sautéuntil מתחיל לנבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
Add1 / 2 כוס מים וחמאה; sauté עד רוב iliquid מתאדה כרוב ניצנים aretender אבל עדיין ירוק בהיר, הוספת מי מורוואטר על ידי כפות אם התערובת יבשה, כ 7 דקות. מערבבים ערמונים, currantmixture, וחומץ; sauté עד heatedthrough, על 2 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לקערה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto