כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים
כרוב ניצנים מוקפץ עם צלפים מטוגנים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, צלפים בריחים, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, כרוב ניצנים מטוגן עם אגוזי מלך וצלפים, ו כרוב ניצנים מוקפץ ודלעת עם מרווה מטוגנת.
הוראות
מסננים את הצלפים במסננת או מסננת ולחץ עליהם כדי לסחוט את כל עודף לחות.
להניח אותם על מגבות נייר להתייבש קצת.
יוצקים את השמן למחבת קטנה, כבדה על חום בינוני גבוה; זה צריך להיות על 1/4 אינץ ' עמוק. כאשר השמן מנצנץ, כמעט מעשן, מוסיפים את הצלפים ומטגנים, ערבוב, עד שהם נפתחים כמו פרחים וחומים.
הסר את הצלפים מן השמן ומניח אותם על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז. שמור את שמן הזית לבישול כרוב הניצנים.עבור כרוב ניצנים: להתאים מעבד מזון עם להב חיתוך. עם זה פועל, ושחרר את כרוב הניצנים במורד צינור ההזנה לחתוך אותם דק. (השתמש הופר לדחוף את הנבטים דרך-זה יוצר פרוסות טובות יותר.) לחלופין, אתה יכול להשתמש mandoline או סכין חדה לחתוך דק את כרוב ניצנים. מחית את השום והמלח למשחה במרגמה ועלי או בסכין שף על קרש חיתוך.
חום 2 מחבתות גדולות (12 אינץ') מעל חום בינוני גבוה. (אם אין לך 2 מחבתות, תצטרך לעשות את זה ב 2 קבוצות.) כאשר המחבתות חמות, כפית חצי שמן זית שמורות וחצי ממרח השום לתוך כל אחד. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים אותם בעדינות עד שהם מצופים בשמן, ולאחר מכן לתת להם לשבת ללא הפרעה במשך כ 1 דקה, כך שהם פריכים וחומים מעט. לזרוק שוב ולבשל במשך כ 1 דקה יותר.
יוצקים את ורמוט ומטגנים עד כרוב ניצנים הם פריך במכרז אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות יותר.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל.לאחד את כרוב הניצנים למחבת אחת ולמקם אותם על אש בינונית נמוכה כדי להתחמם.
מוסיף את צלפים מטוגנים למחבת, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, לזרוק, טעם, ולתקן את התבלינים.
מעבירים לקערה גדולה ויפה ומגישים חמה.