תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שאלוט, אגוז מוסקט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון, כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים, ו כרוב ניצנים וערמונים עם בייקון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק ערמונים בשמן ולשים על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
ערמונים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, פונה לעתים קרובות, עד קלוי מעט אבל לא יבש, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים כרוב ניצנים ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
6
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מנקז בייקון במסננת, שומר שומן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מחק מחבת והוסף 3 כפות. שומן בייקון שמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
11
הוסף כרוב ניצנים מנוקזים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות והוספת שומן יותר במידת הצורך, עד השחמה ומתחיל פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
העברה לקערה הגשה העליון עם בייקון וערמונים שמורים.