כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שאלוט, אגוז מוסקט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון, כרוב ניצנים עם בייקון וערמונים, ו כרוב ניצנים וערמונים עם בייקון.
הוראות
לזרוק ערמונים בשמן ולשים על תבנית אפייה rimmed.
אופים, פונה לעתים קרובות, עד קלוי מעט אבל לא יבש, 10 עד 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים כרוב ניצנים ומבשלים עד ירוק בהיר רק רך, על 6 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט פריך.
מנקז בייקון במסננת, שומר שומן בקערה.
מחק מחבת והוסף 3 כפות. שומן בייקון שמור.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 3 דקות.
הוסף כרוב ניצנים מנוקזים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות והוספת שומן יותר במידת הצורך, עד השחמה ומתחיל פריך, על 6 דקות.
מפזרים מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ומיץ לימון, ערבוב לשלב.
העברה לקערה הגשה העליון עם בייקון וערמונים שמורים.