כרוב ניצנים עם פרמזן מגולח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם פרמזן מגולח. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך שאלוט, גבינת פרמזן, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כרוב ניצנים מגולחים עם פנקטה ופרמזן, סלט כרוב ניצנים מגולח, ו סלט כרוב ניצנים מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.In קערה קטנה משלבת שאלות, דבש, גם חומץ ושמן זית; מתבלים עם 1 כפית מלח וחצי פלפל שחור.
להקציף כדי להתמזג. תניח בצד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. בנדיבות מלח את המים. חצאי הברוסלס נובטים דרך קצה הגבעול; מוסיפים אותם למים הרותחים. מבשלים אותם 1 עד 2 דקות עד שהתרכך מעט.
מניחים את הנבטים לתוך קערת הגשה וזורקים עם פרמזן מגולח וחמאת כף.אם מגישים בטמפרטורת החדר: לאפשר לנבטים לבוא לטמפרטורת החדר. הם עשויים להיות מוכנים מראש לנקודה זו ולשמור מכוסה ומקורר. במקרה כזה להביא אותם בחזרה לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה ולזרוק אותם עם פרמזן ויניגרט ½ כוס נוספת.