כרוב ניצנים קלויים עם שום ורמוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים קלויים עם שום ורמוט. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך בצל, מיץ לימון, להתיז ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו כרוב ניצנים צלוי שום, כרוב ניצנים קלוי עם בשר חזיר ושום, ו כרוב ניצנים קלויים עם שום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F, או גריל גבוה (אם אתה בחוץ, להכין מדורה).
חותכים גיליון גדול של רדיד טפטוף עם קצת שמן. מסדרים את כרוב הניצנים בשכבה שטוחה, יחידה מעל חצי גיליון נייר.
לטפטף את כרוב ניצנים עם יותר שמן העליון עם שום, בצל, מיץ לימון וקמצוץ של ורמוט.
מפזרים מלח ופלפל. מקפלים את הסכל לשניים על כרוב הניצנים ומקפלים את הקצוות כדי לאטום וליצור כיס. אם הנבטים צפופים, לעשות שני שקיות.
מבשלים את הכיס בתנור או על גריל או מדורה עד מבושל דרך אבל לא רגשני, על 20 דקות. כדי לשרת, לחתוך לפתוח את כיס לסכל שולחן ולסיים עם קמצוץ של פטרוזיליה.