כרוב עם דומדמניות, לימון וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב עם דומדמניות, לימון וזיתים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו דומדמניות, מרק עוף, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: כרוב חורף עם לימון וזיתים, קבב עוף טוניסאי עם דומדמניות וזיתים, ו Chard עם זיתים ירוקים, דומדמניות & גבינת עיזים.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את דומדמניות מיובשות עם מים חמים.
תן לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות; לנקז.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את כרוב עד במכרז, על 5 דקות, ואז לנקז. כאשר כרוב הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לסחוט כל עודף מים. קוצצים בגסות את הכרוב.
במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיף את מרק העוף ואת כרוב לבן לזרוק ביסודיות. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב כמה פעמים, עד כרוב חם תוסס, על 3 דקות. מערבבים את דומדמניות, זיתים, גרידת לימון ומיץ לימון ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.