תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך עם פרג זרעים " השולחן המערב התיכון החדש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החמאה במחבת קטנה, להביא אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהוא הופך חום בקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תן לחמאה לשבת לרגע. לאחר מכן להטות את המחבת בזהירות לרפרף את הקרום העליון המוצק עם כף, דואג להסיר כמה שיותר קצף לבן נוקשה זה ככל האפשר. שים את זה בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את החמאה המוזהבת הבהירה לתוך מנה קטנה אחרת, ויוצקים את המשקעים החומים הכהים בתחתית המחבת לתוך המנה המכילה את הקצף. זה יכול להיעשות גם מראש, אפילו יום או יומיים לפני; גי שומר היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוכן התבלינים שלך, כי ברגע הבישול מתחיל, זה ילך מהר.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
5
מחממים המחבת הרחבה ביותר שלך על חום גבוה. ברצינות, זה צריך להיות כמעט קומי oversize עבור כמות זו של כרוב. אם אין לך דבר גדול יותר מאשר תקנה 10-incher, אתה כנראה צריך לבשל את זה בשתי קבוצות כדי למנוע אידוי—במקום חריכה קלה—את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את ghee ואת זנגביל. הג ' ינג ' ר צריך לטגן באופן מיידי. לזרוק את הכרוב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
גי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את השום, הקורנית, פרג, שומשום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מורחים את הכרוב באופן שווה וממשיכים לטגן על חום גבוה מאוד, תוך ערבוב כל 45 שניות או כך, נותן את זמן הכרוב כדי caramelize על הקרקעית. שימו לב שזה לא באמת נשרף, אבל תנו לזה להיות קצת כהה בקצוות. לבשל עד הכרוב איבד את הטעם הגולמי שלה אבל לפני שהוא הולך צולע לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיפים את קצף החמאה השמור, מערבבים לשלב, להפוך צלחת הגשה, ומגישים מיד.