קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש

כרוב פריך עם פרג מ ' השולחן המערבי החדש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב פריך עם פרג זרעים " השולחן המערב התיכון החדש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Hotdish עוף ואורז בר קלאסי מ ' השולחן המערבי החדש, צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, ו גבינה משובצת מיושנת עם אגוזי מלך וסירופ פורט מ ' השולחן המערבי החדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את החמאה במחבת קטנה, להביא אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהוא הופך חום בקצוות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
תן לחמאה לשבת לרגע. לאחר מכן להטות את המחבת בזהירות לרפרף את הקרום העליון המוצק עם כף, דואג להסיר כמה שיותר קצף לבן נוקשה זה ככל האפשר. שים את זה בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצקים את החמאה המוזהבת הבהירה לתוך מנה קטנה אחרת, ויוצקים את המשקעים החומים הכהים בתחתית המחבת לתוך המנה המכילה את הקצף. זה יכול להיעשות גם מראש, אפילו יום או יומיים לפני; גי שומר היטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גיגי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוכן התבלינים שלך, כי ברגע הבישול מתחיל, זה ילך מהר.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
5
מחממים המחבת הרחבה ביותר שלך על חום גבוה. ברצינות, זה צריך להיות כמעט קומי oversize עבור כמות זו של כרוב. אם אין לך דבר גדול יותר מאשר תקנה 10-incher, אתה כנראה צריך לבשל את זה בשתי קבוצות כדי למנוע אידוי—במקום חריכה קלה—את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כאשר המחבת הוא חם, להוסיף את ghee ואת זנגביל. הג ' ינג ' ר צריך לטגן באופן מיידי. לזרוק את הכרוב ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
גיגי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את השום, הקורנית, פרג, שומשום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מורחים את הכרוב באופן שווה וממשיכים לטגן על חום גבוה מאוד, תוך ערבוב כל 45 שניות או כך, נותן את זמן הכרוב כדי caramelize על הקרקעית. שימו לב שזה לא באמת נשרף, אבל תנו לזה להיות קצת כהה בקצוות. לבשל עד הכרוב איבד את הטעם הגולמי שלה אבל לפני שהוא הולך צולע לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מוסיפים את קצף החמאה השמור, מערבבים לשלב, להפוך צלחת הגשה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו