כרובית אפויה שלמה
כרובית שלמה אפויה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו, גבינת פרמזן, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרובית אפויה, כרובית אפויה עם בשר חזיר, ו כרובית אפוי זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
כרובית נקייה, וגוזמת את העלים ואת כל כתמים חומים.
מניחים את כל ראש הכרובית לתוך סל קיטור, מניחים את הסל בסיר גדול, ומוסיפים סנטימטר אחד של מים. מכסים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים כ 20 דקות או עד מכרז.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, מרגרינה מותכת. מתבלים באבקת שום, מלח, פתיתי פלפל אדום ואורגנו ומערבבים היטב.
מניחים את הראש של כרובית לתוך צלחת אפייה, מעיל עם תערובת פירורי לחם.
אופים במשך כ 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.