קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית אפויה שלמה

כרובית אפויה שלמה
כרובית שלמה אפויה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו, גבינת פרמזן, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרובית אפויה, כרובית אפויה עם בשר חזיר, ו כרובית אפוי זיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרובית נקייה, וגוזמת את העלים ואת כל כתמים חומים.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את כל ראש הכרובית לתוך סל קיטור, מניחים את הסל בסיר גדול, ומוסיפים סנטימטר אחד של מים. מכסים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים כ 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירורי הלחם, גבינת פרמזן, מרגרינה מותכת. מתבלים באבקת שום, מלח, פתיתי פלפל אדום ואורגנו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את הראש של כרובית לתוך צלחת אפייה, מעיל עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך כ 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.