כרובית מוקרם
כרובית גראטן יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרוייר, קמח, כרובית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כרובית מוקרם, כרובית מוקרם, ו כרובית ונקניק מוקרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מבשלים את הפרחים כרובית בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 עד 6 דקות, עד רך אבל עדיין מוצק.
בינתיים, להמיס 2 כפות של החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מוסיפים את הקמח, ערבוב כל הזמן עם כף עץ במשך 2 דקות.
יוצקים את החלב החם לתערובת החמאה-קמח ומערבבים עד שהוא מגיע לרתיחה. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד מעובה. את החום, להוסיף 1 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט, 1/2 כוס של Gruyere, ואת הפרמזן.
יוצקים 1/3 של הרוטב על החלק התחתון של 8 על ידי 11 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מניחים את הכרובית סחוטה על גבי ולאחר מכן להפיץ את שאר הרוטב באופן שווה על גבי.
שלב את פירורי הלחם עם הנותרים 1/4 כוס Gruyere ומפזרים על גבי. ממיסים את 2 כפות הנותרים של חמאה וטפטוף מעל gratin.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד העליון הוא השחמה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.