קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כרובית מוקרם

כרובית מוקרם
כרובית גראטן יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרוייר, קמח, כרובית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כרובית מוקרם, כרובית מוקרם, ו כרובית ונקניק מוקרם.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
3
מבשלים את הפרחים כרובית בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 5 עד 6 דקות, עד רך אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז.
5
בינתיים, להמיס 2 כפות של החמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הקמח, ערבוב כל הזמן עם כף עץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את החלב החם לתערובת החמאה-קמח ומערבבים עד שהוא מגיע לרתיחה. להרתיח, לטאטא כל הזמן, במשך 1 דקה, או עד מעובה. את החום, להוסיף 1 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט, 1/2 כוס של Gruyere, ואת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים 1/3 של הרוטב על החלק התחתון של 8 על ידי 11 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים את הכרובית סחוטה על גבי ולאחר מכן להפיץ את שאר הרוטב באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
שלב את פירורי הלחם עם הנותרים 1/4 כוס Gruyere ומפזרים על גבי. ממיסים את 2 כפות הנותרים של חמאה וטפטוף מעל gratin.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד העליון הוא השחמה.
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.