כרובית מוקרם עם פירורי לחם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית מוקרם עם פירורי לחם שום. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פירורי לחם, פרמזן, תפוחי סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פסטה עם שום, בצל ירוק, כרובית ופירורי לחם, צ'דר כרובית מוקרם עם שום קלוי, ו Broccolini-צ'דר גראטן עם פירורי לחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים סיר גדול עם תחתית כבדה על אש נמוכה.
מוסיפים את שמן הזית, תפוחים, בצל וקארי. מתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד שהתפוחים והבצל הופכים למכרז ושקופים, 3 עד 5 דקות.
מניחים סל ספינת קיטור על סיר של מים רותחים (או, אם יש לך ספינת קיטור, פשוט להשתמש בו) ולאדות את חתיכות כרובית עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות. בעוד הכרובית עדיין חמה, להוסיף אותו לסיר עם תערובת תפוח / בצל ומערבבים להתמזג. אפשר לירקות להתבשל בעדינות על הכיריים עד שהם רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם, 15 עד 20 דקות. אם אין מספיק נוזל, להוסיף קצת מים לסיר כך ששום דבר לא שורף כפי שהוא מבשל. מערבבים את השמנת ומאפשרים לתערובת "לנוח" על הכיריים עם החום כבוי, 5 עד 10 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
הכן את התוספת: במחבת בינונית, להמיס את החמאה ומערבבים בשום. מבשלים 1 דקה, ערבוב, ומתבלים במלח.
מוסיפים את אבקת השום ופירורי הלחם ומערבבים כדי להתמזג.
יוצקים את תערובת הכרובית לתוך צלחת גראטן העליון עם חצי פירורי הלחם.
מניחים בתנור ואופים עד חם מבעבע, 10 עד 15 דקות.
להסיר ולהרים עם פרמזן ואת פירורי הלחם הנותרים.