מרק כרובית-גבינה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'דר חריף במיוחד, חרדל דיז' ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק גבינה כרובית, מרק גבינה כרובית, ו מרק גבינה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס חמאה עם שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל ושום וחתיכות עד שהתרככו, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים כרובית ומרק, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד כרובית הוא מאוד רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
הסר מהחום; תן להתקרר מעט. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר. להחזיר מרק לסיר נקי; מערבבים בחלב וחרדל. להחזיר רתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים גבינה ומערבבים עד הגבינה נמסה (לא להרתיח). מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומפזרים גבינה נוספת או קרוטונים, אם תרצה בכך.