קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית עם רוטב גבינה דרום מערבי

כרובית עם רוטב גבינה דרום מערבי
כרובית עם רוטב גבינה דרום מערב דורש כ 21 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, פלפל טחון, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קל כרובית רוטב גבינה עבור רזה מק וגבינה, רוטב גבינה על כרובית, ו כרובית ברוטב גבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקצץ את העלים התחתונים מן הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
הסר את הליבה, משאיר את הראש שלם.
4
מניחים כרובית על חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה. קיפול חלקי הצדדים של נייר כסף למעלה ומעל כרובית; הצדדים crimp של נייר יחד כדי לאטום, משאיר את החלק העליון של נייר פתוח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מפזרים 2 כפות. מים על כרובית. Crimp העליון של נייר יחד כדי לאטום. (רדיד צריך להיות רופף, המאפשר כרובית קיטור.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים כרובית מכוסה בנייר כסף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים ב 400 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בינתיים, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח עד צורות להדביק, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
להקציף חלב התאדה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
להקציף בגבינה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
להקציף עגבניות, 1/2 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר כרובית מהתנור ולקפל רדיד באמצע צדי הכרובית. כרובית למעלה עם רוטב גבינה, ומפזרים פפריקה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים באופן מיידי.