קושיבינוני
מוכן ב21 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית עם רוטב גבינה דרום מערבי

כרובית עם רוטב גבינה דרום מערבי
כרובית עם רוטב גבינה דרום מערב דורש כ 21 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, פלפל טחון, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קל כרובית רוטב גבינה עבור רזה מק וגבינה, רוטב גבינה על כרובית, ו כרובית ברוטב גבינה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקצץ את העלים התחתונים מן הכרובית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3
הסר את הליבה, משאיר את הראש שלם.
4
מניחים כרובית על חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה. קיפול חלקי הצדדים של נייר כסף למעלה ומעל כרובית; הצדדים crimp של נייר יחד כדי לאטום, משאיר את החלק העליון של נייר פתוח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מפזרים 2 כפות. מים על כרובית. Crimp העליון של נייר יחד כדי לאטום. (רדיד צריך להיות רופף, המאפשר כרובית קיטור.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים כרובית מכוסה בנייר כסף במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים ב 400 במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, להמיס חמאה בסיר בינוני על חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח עד צורות להדביק, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
להקציף חלב התאדה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
להקציף בגבינה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
להקציף עגבניות, 1/2 כפית. מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר כרובית מהתנור ולקפל רדיד באמצע צדי הכרובית. כרובית למעלה עם רוטב גבינה, ומפזרים פפריקה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים באופן מיידי.