כרובית צלויה עם ויניגרט זית
כרובית קלויה עם ויניגרט זית הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל, גרידת לימון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אספרגוס קלוי עם מתכון ויניגרט זית, כרובית בלסמית צלויה עם שום ושמן זית, ו כרובית קלויה בתנור עם שום, שמן זית ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גדול (4 צדדי) מחבתות אפייה עם נייר.
מסדרים כרובית על מחבתות אפייה וטפטוף עם 2 כפות שמן, מלח, ו 1/4 כפית פלפל. צלי, החלפת מיקום של מחבתות לאחר 15 דקות, עד הזהב כתמים רק במכרז (30 דקות בסך הכל).
בעוד כרובית צולה, טחון ומחית שום כדי להדביק ומניחים בקערה קטנה; לטאטא הנותרים 2 כפות שמן, זיתים, גרידת לימון ומיץ, ונותר 1/4 פלפל כפית. מסדרים כרובית על מגש טפטוף עם ויניגרט.