כרובית, תפוחי אדמה, קארי אפונה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם כרובית, כמון טחון, כורכוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרובית, קארי ביצה ותפוחי אדמה, קארי תפוחי אדמה וכרובית, ו כרובית וקארי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את כוסברה, כמון, כורכום, פתיתי פלפל אדום ומערבבים.
מוסיפים את הכרובית ותפוחי האדמה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, 1/4 כוס הכוסברה, המים והמלח. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים, כ -15 דקות. מערבבים את האפונה ואת הנותרים 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה ומבשלים, מכוסה, עד האפונה הם מכרז, על 2 דקות יותר.
וריאציה: אם אתה רוצה, אתה יכול להוסיף שלוש כפות מיובשים קוקוס לא ממותק לקארי. שים את זה באותו הזמן כמו האפונה.
המלצת יין: לכו על היין הלבן בעל הגוף המלא האהוב עליכם. שרדונה מקליפורניה, למשל, לא יימחק על ידי התבלינים הארציים והחמים של הקארי.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!