כריך בשר וגבינה של פילדלפיה
פילי בשר וגבינה כריך נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לכם בצל, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל בשר צלוי איטי פילי Cheesesteak מטבל צרפתי בגריל כריך גבינה, כריך סטייק גבינת פילדלפיה, ו כריך סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°. גריז תחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם קיצור. תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פלפל ובצל במחבת, ערבוב מדי פעם, עד רך; להסיר מהחום.
מערבבים יחד ביסקוויק, חלב, מיונז וביצים.
יוצקים חצי הבלילה לתוך צלחת אפייה. למעלה עם חצי מהבשר, תערובת הפלפל ושלושה רבעים מהגבינה. למעלה עם בשר בקר שנותר.
יוצקים את הבלילה שנותרה על בשר בקר.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב. למעלה עם שאריות גבינה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.