כריך חום חם
כריך חום חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חזה הודו צלוי בתנור, עגבניות, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו תבשיל הכריך החום החם של מלון בראון, קנטקי כריך חום חם, ו לחם סנדוויץ חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף חלב ומרק, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני; מערבבים בתערובת מרק עוף. מבשלים 8 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
להוסיף 1/4 כוס גבינה; לבשל 1 דקה. (גבינה לא תימס לחלוטין.)
פורסים כל פרוסת לחם קלוי בחצי באלכסון. מסדרים 4 משולשי טוסט על תבנית אפייה, משולשים חופפים. למעלה כל אחד עם 3 אונקיות טורקיה, על רוטב גבינה 3/4 כוס, 2 פרוסות עגבניות, 2 כפיות בייקון חתיכות, ו 1 כף גבינה נותרת. חזור על הנוהל עם שאר החומרים כדי להפוך 4 כריכים.
אופים ב 450 בשליש העליון של התנור במשך 8 דקות או עד מחומם היטב.