כריך נקניק לבבי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו כריך נקניק לבבי. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.85 דולר למנה. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם נקניק טחון עדין, בצל, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו כריך צ'יזסטייק לבבי, כריך הודו לבבי, ו כריך קציצה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את גבינת השמנת, הפטריות, גבינת הפרמזן, המים והאורגנו. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
חותכים לחם לשניים אופקית; חלול את החלק העליון והתחתון והשאיר 3/4 אינץ'. מעטפת (שמור לחם שהוסר לשימוש אחר).
מניחים תחתית לחם על תבנית עם נייר אפייה.
מפזרים מחצית מגבינת המוצרלה; מעליו תערובת נקניקיות וגבינה שנותרה. החלף את הלחם העליון.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.