כריך סלמון פתוח עם רוטב חרדל מתוק
כריך סלמון פתוח עם רוטב חרדל מתוק הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, פילה סלמון, לחם מולטיגרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כריך סלמון עם פנים פתוחות עם רוטב חרדל מתוק, כריך בקלה פתוח עם רוטב פלפל אדום מתוק, ו כריך סלמון פנים פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את דיז ' ון, דבש, שמן זית, ואת המיץ של אחד הלימונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מברישים את פילה הסלמון בכל צד בשמן זית, ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. גריל עד רק מבושל דרך, 3-4 דקות לכל צד (או צלוי, עור בצד למטה, עד רק מבושל דרך, 6-8 דקות).
בעוד הסלמון מתבשל, לזרוק את הבצל והעגבנייה ברוטב חרדל מתוק מעיל, ולהפיץ אותם בסל צלייה (או צלחת קטנה הוכחה broiler). גריל (או צלייה) עד שהם פשוט מכרז. גריל (או לצלות) הלחם יחד עם הירקות עד הזהב.
מסדרים את החסה על הלחם, ואז למעלה עם סלמון, בצל, עגבניות, אבוקדו, ביצה קשה, צלפים, ואת המיץ של סיד השני.
מגישים מיד עם יותר מהרוטב לטפטוף.