כריך סלמון פתוח עם רוטב חרדל מתוק הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, פילה סלמון, לחם מולטיגרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כריך סלמון עם פנים פתוחות עם רוטב חרדל מתוק, כריך בקלה פתוח עם רוטב פלפל אדום מתוק, ו כריך סלמון פנים פתוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לטאטא יחד את דיז ' ון, דבש, שמן זית, ואת המיץ של אחד הלימונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מברישים את פילה הסלמון בכל צד בשמן זית, ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. גריל עד רק מבושל דרך, 3-4 דקות לכל צד (או צלוי, עור בצד למטה, עד רק מבושל דרך, 6-8 דקות).
בעוד הסלמון מתבשל, לזרוק את הבצל והעגבנייה ברוטב חרדל מתוק מעיל, ולהפיץ אותם בסל צלייה (או צלחת קטנה הוכחה broiler). גריל (או צלייה) עד שהם פשוט מכרז. גריל (או לצלות) הלחם יחד עם הירקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
5
מסדרים את החסה על הלחם, ואז למעלה עם סלמון, בצל, עגבניות, אבוקדו, ביצה קשה, צלפים, ואת המיץ של סיד השני.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.