כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. לך לחנות ותביא את ארוגולה, גבינת אסיאגו, לחמנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה פיתה 30 דקות עם בצל קרמל בלסמי וארוגולה, כריך פורצ'טה פתוח עם תפוחים מקורמלים, ו סלט ארוגולה עם בצל מקורמל, גבינת עיזים וסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפורצ ' טה, בצל וגבינה על הלחמניה התחתונה, מטגן כדי להמס את הגבינה, העליון עם ארוגולה ולסיים אותו את הכריך עם החצי העליון של הלחמניה מרוחה עם חרדל מגורען.