כריך פסטו וקציץ קלוי-ירקות
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום פסטו, לחם כיכר מלבני מלבני לא מלוטש, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: כריך ירקות בגריל עם רוטב יוגורט פסטו ושום, עוף, פלפל קלוי וכריך פסטו, ו כריך ירקות קלוי.
הוראות
תנור חום 232°.תרסיס ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול. לזרוק פלפלים ופטריות עם שמן במחבת.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד פריך במכרז. מקררים 15 דקות כדי להירגע.
מערבבים ירקות קצוצים, פטרוזיליה ו 2 כפות מיונז; להפריש.
מערבבים עוף, מיונז 1/2 כוס ופסטו.
חותכים לחם אופקית לתוך 4 שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת או מגש.
מורחים עם מחצית מילוי פסטו. למעלה עם שכבת לחם. כפית מילוי ירקות על שכבת לחם. למעלה עם שכבת לחם.
מורחים עם מילוי פסטו הנותרים. למעלה עם שכבת הלחם הנותרת.
מורחים גבינת שמנת מחוץ לקציץ. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים כיכר עם עשבי תיבול טריים.
חותכים ל 8 פרוסות; לחתוך כל פרוסה לשניים. חנות מכוסה במקרר.