סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 714 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון צלוי עם עדשים ים תיכוניות, סלמון צלוי לימון עם עדשים, ו צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הגזר הלפת, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)
3
מעבירים לקערה קטנה ומחזירים את המחבת לחום בינוני. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יוצקים את כל אבל 2 Tbs. של השומן.
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים 1 דקה ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העדשים שמורות, ירקות מרוסקים, בייקון, ומרק עדשים שמורות; מבשלים עד המרק נספג לחלוטין על ידי העדשים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים. מבשלים את הסלמון: למקם מתלה תנור כ 6 אינץ ' מן broiler ו מתלה שני במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תחמם את המטאטא גבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף ומברשת את הנייר בקלילות עם חלק מהחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
להניח את פילה סלמון, צד העור למטה, על נייר; מברשת את צמרות הצדדים בנדיבות עם שאר החמאה העונה עם מלח ופלפל. לצלות את הסלמון על המדף העליון עד העליון הוא השחמה יפה, על 8 דקות. זה צריך להרגיש די מוצק כאשר לחוץ עם קצה האצבע ולהיות מעט שקוף באמצע אם flaked. זה ימשיך לבשל קצת בכוחות עצמו פעם אחת מהתנור, אבל אם זה עדיין קצת נדיר, לכבות את המטגן, מיד להפעיל את התנור על 204°, להעביר את תבנית האפייה למתלה המרכזי, ולסגור את דלת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים את הסלמון עד הרגע, 1 עד 2 דקות. תלוש את העדשים והירקות על צלחות ערב חמות ולהגדיר פילה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד. לשתות הצעות לנסות פינו נואר thats אור בינוני על טאנינים וארוך על פירות, כמו Pepperwood גרוב מקליפורניה או Coldstream הילס מאוסטרליה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.