קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש

סלמון צלוי עם RagoÃ
סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 714 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון צלוי עם עדשים ים תיכוניות, סלמון צלוי לימון עם עדשים, ו צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הגזר הלפת, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מעבירים לקערה קטנה ומחזירים את המחבת לחום בינוני. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
יוצקים את כל אבל 2 Tbs. של השומן.
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים 1 דקה ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העדשים שמורות, ירקות מרוסקים, בייקון, ומרק עדשים שמורות; מבשלים עד המרק נספג לחלוטין על ידי העדשים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים. מבשלים את הסלמון: למקם מתלה תנור כ 6 אינץ ' מן broiler ו מתלה שני במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
תחמם את המטאטא גבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף ומברשת את הנייר בקלילות עם חלק מהחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
להניח את פילה סלמון, צד העור למטה, על נייר; מברשת את צמרות הצדדים בנדיבות עם שאר החמאה העונה עם מלח ופלפל. לצלות את הסלמון על המדף העליון עד העליון הוא השחמה יפה, על 8 דקות. זה צריך להרגיש די מוצק כאשר לחוץ עם קצה האצבע ולהיות מעט שקוף באמצע אם flaked. זה ימשיך לבשל קצת בכוחות עצמו פעם אחת מהתנור, אבל אם זה עדיין קצת נדיר, לכבות את המטגן, מיד להפעיל את התנור על 204°, להעביר את תבנית האפייה למתלה המרכזי, ולסגור את דלת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים את הסלמון עד הרגע, 1 עד 2 דקות. תלוש את העדשים והירקות על צלחות ערב חמות ולהגדיר פילה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עדשיםעדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד. לשתות הצעות לנסות פינו נואר thats אור בינוני על טאנינים וארוך על פירות, כמו Pepperwood גרוב מקליפורניה או Coldstream הילס מאוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
פינו נוארפינו נואר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1
קלוריות
1
870, שומן
2
56, קלוריות שומן
1
500, שומן רווי
2
18, חלבון
3
56, שומן חד רווי
4
23, פחמימות
5
1260, כולסטרול
6
170, סיבים
7
17,
8
צילום: סקוט פיליפס
9
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
36, שומן רב בלתי רווי
2
10, נתרן

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבייקון קצוץ דק (2 פרוסות עבות)בייקון קצוץ דק (2 פרוסות עבות)1זר פרחים garni (3 גבעולים פטרוזיליה טרייה, 2 גבעולים טימין טרי, עלה דפנה 1)זר פרחים garni (3 גבעולים פטרוזיליה טרייה, 2 גבעולים טימין טרי, עלה דפנה 1)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עדשים שמורמרק עדשים שמור1גדולגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ1קטןגזר, מקולף וחציגזר, מקולף וחצי1השארפטרוזיליה שטוחה טחון לקישוטפטרוזיליה שטוחה טחון לקישוט4ציפורן בינוניתכפית. שום טחון דק (אודותכפית. שום טחון דק (אודות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעדשים צרפתיות קטנות וירוקות מיובשות (הנקראות גם du Puy lentils)עדשים צרפתיות קטנות וירוקות מיובשות (הנקראות גם du Puy lentils)2Tbs1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1קטןבצל, קלופים ותקועים עם ציפורןבצל, קלופים ותקועים עם ציפורן680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון ללא עור, במרכז לחתוך (על כל אחד)פילה סלמון ללא עור, במרכז לחתוך (על כל אחד)1שולחןשאלוט טחון דקשאלוט טחון דק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר מעושן כתף התחת, חזיר מעושן הוק, בייקון מעושן כפול, או נקניק הודו מעושן, לחתוך לקוביות גדולותחזיר מעושן כתף התחת, חזיר מעושן הוק, בייקון מעושן כפול, או נקניק הודו מעושן, לחתוך לקוביות גדולות2smallsלפת (בערך 7 עוז. סה לפת (בערך 7 עוז. סה " כ), קלופים לחתוך לקוביות 1/4 אינץ1שולחןחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח3Tbsחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.