זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, קורנפלור, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארז פלנקed סלמון עם חמאת לימון קאיין, עוגת ספוג ליים קלה, ו עוגת ספוג לימון II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל בינוני גבוה.יש לשטוף סלמון, יבש, ומניחים על הצלחת.לשפשף כל פילה עם שמן זית.לסחוט את המיץ מחצי סיד על כל פילה. (אתה יכול להשתמש פחות אם הפילה שלך קטן באופן משמעותי.)
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מפזרים פילה עם מלח ים וקיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3
מניחים חתיכות סיד על גבי כל פילה.גריל סלמון עבה במשך כ -10 דקות, מרפרף פעם אחת. (לפי אתר זה, "פילה סלמון וסטייקים צריכים 4 עד 6 דקות צלייה זמן לאינץ' של thickness2 עד 3 דקות לכל צד. אם פילה הם מעל סנטימטר אחד עבה, לתת להם חמש דקות לכל צד על חום ישיר, ואז להעביר אותם לחלק מגניב של הגריל כדי לסיים את הבישול. כאשר בשר הסלמון פתיתים עם מזלג, זה נעשה.") להפריד בין שש הביצים. לנצח את ששת החלמונים עם ביצה אחת שלמה עד מוקצף.מוסיפים בהדרגה את הסוכר, מיץ לימון וקליפה לימון ומכים ביסודיות עד שכל החומרים משולבים. בהדרגה להוסיף את קורנפלור, ערבוב כל הזמן כדי להבטיח את כל מעורבב דרך.מקציפים את חלבוני הביצה עם המלח עד נוקשה, אבל לא יבש (סטיב מציין כי אם יש לך מערבל עומד חינם, אתה יכול לקבל את חלבוני ביצה מכות בזמן שאתה מערבב את תערובת חלמון, כמו timesaver).מקפלים את תערובת לבן ביצה בעדינות, אבל ביסודיות לתוך תערובת חלמון ביצה. (קיפול הוא לא הצד החזק שלי, אבל הצלחתי. LOL)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
(קיבלר)
זנים של פטריות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים לתוך מחבת שפופרת משומנת 10-ince.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 מעלות במשך 55 דקות, או עד מעיינות העוגה בחזרה כאשר נגע.הפוך מחבת מגניב ביסודיות לפני הסרת עוגה.הכן זיגוג על ידי ערבוב מרכיבים בקערה קטנה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.