קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

כריך קציצה מטוגן עם Giardiniera

כריך קציצה מטוגן עם Giardiniera
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: כריך בשר איטלקי יבש עם ז'ארדיניירה תוצרת בית, פלפלים מתוקים, צ' יפס מטוגן וברוקולי רב, כריך קציצה, ו כריך קציצה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור כדורי הבשר: מחממים התנור כדי לצלות. בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד את הביצים, רומנו, פטרוזיליה, שום, וכמה מלח ופלפל עד שהוא כל משולב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כדורי בשרכדורי בשר
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
גבינת רומנוגבינת רומנו
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
תנורתנור
3
מוסיפים את הבשר הטחון ואת פירורי הלחם, באמצעות הידיים שאלוהים נתן לך, לקבל אחרי זה ומערבבים משם. אל תעבדו יותר מדי את הבשר או שזה יהפוך " בשר-loafy."אתה רוצה את זה רופף וגמיש. שימוש בידיים שלך שוב, לעשות 4 קציצות רופפות כדי להתאים את הגודל של הלחם שלך. (התערובת תיצור לפחות 10 קציצות, תלוי כמה גדול לחמניות שלך. אבל אני אוהב להכין קציצות לסנדוויצ ' ים ואז לגלגל את השאר כדי להכין כדורי בשר, שאני אז להקפיא אז יש לי כדורי בשר בהיכון.)
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
כדורי בשרכדורי בשר
לחםלחם
גלולגלול
בשרבשר
1
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל צד של לחמניות ומטגן בתנור עד הגבינה הוא חום מבעבע, 1 עד 2 דקות, אבל לשמור על שעון! על לחמניות הגבינה, להוסיף את הקציצות, כפית על כמה מרינרה, העליון עם כמה פרוסות פלפל וערימה על כמה giardiniera. ואז לאכול את הנשמה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מגישים עם רוטב מרינרה יותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה