קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

כריך קציצות עוף

כריך קציצות עוף
כריך קציצות עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1070 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, חומץ יין, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול, לבשל את הספר: כריך עוף בסגנון פילדלפיה, ו כריך קציצות עוף עם תרד טרי, עגבניות קמפרי & מוצרלה באפלו / המטבח הניסיוני של קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מבשלים את הפרושוטו והמרווה: הכינו תבנית אפייה המצוידת במגבת מטבח. במחבת גדולה, חום על 1/2 כוס השמן על אש נמוכה. כאשר השמן מתחיל לעשן קלות, מוסיפים את הפרושוטיםלפרוסות השמן במחבת ומבשלים עד פריך, 1 עד 2 דקות. השתמש בכף מחוררת או מרית כדי להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
מריתמרית
4
מניחים אותם על מגבת המטבח כדי לנקז. לאחר מכן, מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים עד שהם מחווירים בצבע והופכים לפריכים, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
5
הסר ועונה אותם עם מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
6
הפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לטאטא יחד את המיונז וחומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
מיונזמיונז
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
הכינו את קציצות העוף: הכינו תבנית אפייה נוספת המצוידת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים את שני הצדדים של קציצות העוף עם אורגנו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
אורגנואורגנו
מלחמלח
9
שים את הביצים בקערה אחת ואת פירורי הלחם באחרת. טובלים כל חתיכת עוף בביצה (משני הצדדים) ולאחר מכן את פירורי הלחם. לנער כל עודף את כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
עוף שלםעוף שלם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מוסיף את השמן שנותר למחבת המשמשת לטגן את הפרושוטו ולחמם אותו עד שהוא מעשן קלות. השתמש זוג מלקחיים כדי להוסיף בזהירות כמה קציצות עוף לשמן בשכבה אחת. מבשלים מעל חום בינוני בצד הראשון עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות. הפעל בצד השני שלהם ומבשלים 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
פרושוטופרושוטו
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
2
חותכים חתך קטן באמצע כל cutlet כדי לוודא שהם מבושלים לחלוטין. אם כל הם underdone, במקום בתנור חם לבשל במשך כמה דקות נוספות. חזור על התהליך עם שאר cutlets.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
להרכיב את הכריכים: כף מנה נדיבה של תערובת מיונז על החלק התחתון של הגליל. למעלה עם ערימת חסה. למעלה עם קציצות עוף, קצת פרמזן, עלי מרווה ופרושוטו פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוףקציצות עוף
מרווהמרווה
מיונזמיונז
פרושוטופרושוטו
פרמזןפרמזן
חסהחסה
גלולגלול
4
טפטוף עם מיונז נוסף אם תרצה. למעלה עם החצי השני של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
גלולגלול