כריכי ביצה ותפוחי אדמה
כריכי ביצה ותפוחי אדמה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, ביצים, תפוחי אדמה חלודים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, כריכי סלט חזיר ותפוחי אדמה, ו כריכי תפוחי אדמה וביצה בסגנון מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, משליכים, עד השחמה ומתחילה לרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפלפל הפרוס ואת הבצל ומתבלים במלח. מבשלים, משליכים מדי פעם, עד שתפוח האדמה מבושל דרך והפלפל והבצל הם השחמה אבל לא רך לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לנצח את הביצים בקערה ועונה עם מלח. להפחית את החום נמוך ולתת למחבת רגע להתקרר.
יוצקים את הביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שנקבע, 2 עד 3 דקות.
לזרוק את ארוגולה עם 2 כפיות הנותרים שמן זית והחומץ בקערה. מתבלים במלח. מלא כל גליל עם ביצים מקושקשות, גבינה, אם תרצה, ואת ארוגולה.