כריכי בצל וגבינת בייקון
כריכי בצל וגבינה בייקון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בייקון, לחם וינה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו כריכי בצל בייקון, כריכי בייקון, תרד ובצל אדום עם חרדל פטל-צ'יפוטלה, ו תאנה, גבינת עיזים וכריכי בצל מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון על אש בינונית על 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל כמעט.
מוסיפים בצל. מבשלים 2 עד 3 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד מכרז.
הסר בייקון ובצל ממחבת. שמור 1 כף טפטוף במחבת.
כדי להפוך כל כריך, גבינה שכבה, בייקון ובצל בין 2 פרוסות לחם.
מקום 2 כריכים ב טפטוף במחבת. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד הלחם הוא פריך וזהוב חום וגבינה נמס. חזור עם שאר הכריכים.