כריכי בשר בטפטוף
כריכי בשר בטפטוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם מרק בשר, רוזמרין, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תנור איטי יום ראשון: Pepperoncini בשר aka בטפטוף בשר, איטלקית בטפטוף, ו בשר בטפטוף איטלקי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים צלי צ ' אק עם מלח ופלפל.
ממיסים 2 כפות חמאה ושמן קנולה בסיר כבד על חום גבוה. לצרוב את שני הצדדים של צלי צ ' אק עד השחמה מאוד, על 5 דקות בסך הכל.
יוצקים את מרק בשר 1 כוס מים.
מוסיף את הרוזמרין, ולאחר מכן לשפוך את pepperoncini עם המיצים שלהם. עכשיו לכסות את הסיר ומבשלים עד הבשר הוא רך ומתפרק, 4 עד 5 שעות.
בינתיים, לחמם מחבת מעל חום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף חמאה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד חום זהוב בהיר. תניח בצד.
הסר את הצלי מן הסיר לגרוס את הבשר לחלוטין באמצעות שני מזלגות. להחזיר את הבשר לנוזל הבישול ולהתחמם.
כדי לשרת, פרוסות טריזים מתוך החלק העליון של לחמניות מעדנייה. ערימה נדיבה של בשר על כל גליל, ולאחר מכן כפית חלק מהנוזל בישול על הבשר. למעלה עם כמה פלפלים מהסיר והרבה בצל מקורמל. מעל הכריכים עם טריזי רול ומגישים לחדר מלא אורחים רעבים. את תזכי בחברים ותשפיעי על אנשים.