קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

כריכי בשר טחון איטלקיים טחונים

כריכי בשר טחון איטלקיים טחונים
כריכי בשר טחון איטלקיים טחונים יכולים להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 569 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך רסק עגבניות, רוטב ויניגרט בלסמי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hoagies בשר טחון איטלקי מבשלים איטיים, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק בשר עם קמח עד מצופה באופן שווה; במקום תנור איטי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים למעט רוטב, לחמניות וגבינה; מכסים במכסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
3
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות (או על 4 עד 6 שעות).
4
מוסיפים רוטב למרכיבים בבישול איטי; מערבבים. לגרוס בשר עם מזלג. מילוי לחמניות עם תערובת בשר; העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
גלולגלול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.