כריכי בשר טחון איטלקיים טחונים
כריכי בשר טחון איטלקיים טחונים יכולים להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 569 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך רסק עגבניות, רוטב ויניגרט בלסמי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Hoagies בשר טחון איטלקי מבשלים איטיים, כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי, ו כריכי בשר איטיים לבישול איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק בשר עם קמח עד מצופה באופן שווה; במקום תנור איטי.
מוסיפים את כל המרכיבים הנותרים למעט רוטב, לחמניות וגבינה; מכסים במכסה.
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות (או על 4 עד 6 שעות).
מוסיפים רוטב למרכיבים בבישול איטי; מערבבים. לגרוס בשר עם מזלג. מילוי לחמניות עם תערובת בשר; העליון עם גבינה.