כריכי בשר כבש טעונים Hoagie
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו טלה טחון, שאלוט, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קציצה איטלקית Hoagie צמות, קציצה כבש & pilaf אפונה, ו כריכי בשר כבש.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. משמנים קלות 9 על 9 אינץ ' תבנית אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הטלה, שום, שאלוט, פטרוזיליה ופרמזן. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, לפי הטעם. צור בשר לתוך כדורי 1-אונקיה ולסדר אותם בתבנית אפייה.
אופים אותם במשך 12 עד 15 דקות.
הוציאו אותם מהתנור והישארו חמים.
במחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן מהעגבניות.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. לבשל עד השום מתחיל חום, על 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את התרד והעגבניות ומבשלים עד התחמם תערובת יש צבע טוב, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
לטאטא את גבינת mascarpone ולהסיר את המחבת מהחום. שים 3 עד 4 כדורי בשר על כל גליל העליון עם עגבניות מיובשות סלט תרד.