קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

כריכי גלידה בעומס שוקולד

כריכי גלידה בעומס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד עומס יתר כריכי גלידה. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו מיידית, שוקולד צ'יפס מריר, גלידת שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 177°. קו 2 דפי אפייה עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה קטנה, לנפות קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה נפרדת, להמיס אבקת אספרסו ב 1 כפית. מים חמים. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חמאה וסוכר עד אור ורך, על 2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
קערהקערה
3
מוסיפים ביצה, וניל ואספרסו ומערבבים, גירוד צדדים של קערה בעת הצורך (תערובת תיראה מקושקשת). על המהירות הנמוכה ביותר, לערבב בתערובת קמח עד משולב לחלוטין. מערבבים את כל הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
אספרסואספרסו
ונילוניל
צ ' יפסצ ' יפס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
באמצעות כף 2-Tbsp. כף עוגיות( או מידה 1/8 כוס), בצק חלק ומניח 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד הקצוות מוגדרים וחולצות להתחיל לפצח, 10 עד 12 דקות, החלפת גיליונות באמצע דרך מלמעלה למטה מלפנים לאחור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו להתקרר על גיליונות אפייה במשך כ 2 דקות; להעביר עוגיות כדי מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
קו גיליון אפייה עם קלף ומקום במקפיא.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
הסר גלידה מן המקפיא ולתת להתרכך מעט. באמצעות כף 1/4 כוס או כוס מדידה, גלידה חלק ומניח על עוגייה, בצד התחתון למעלה. למעלה עם עוגיה אחרת, למטה בצד התחתון, ולחץ בעדינות על עוגיות יחד עד שהגלידה מגיעה לקצוות. מיד למקם כריך על תבנית אפייה במקפיא. חזור עם עוגיות שנותרו וגלידה. להקפיא כריכים עד גלידה היא חברה, כ -30 דקות. (לאחסון ארוך יותר, לעטוף כל כריך בניילון נצמד אחרי שהם מוצקים.)
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "