קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

כריכי גלידה טבולים בשוקולד

כריכי גלידה טבולים בשוקולד
כריכי גלידה טבולים בשוקולד עשויים להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 69 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, חלמונים, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: כריכי גלידה טבולים בשוקולד, שוקולד טבל סנדוויצ'ים גלידת Oreo Mochan חמאת בוטנים תוצרת בית, ו כריכי גלידה טבולים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו 13 x 9 x 2 אינץ 'תבנית אפייה מתכת (רצוי עם צדדים ישרים) עם לסכל, משאיר 1 אינץ' overhang בצדדים ארוכים. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, וקמצוץ מלח בקערה בינונית. ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום בינוני. מבשלים עד מוצקי חלב על החלק התחתון של מחבת להפוך חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים חמאה משחימה לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים סוכר וסירופ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים חמאה משחימה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
להקציף לשלב (תערובת לא תהיה חלקה).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מקציפים חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
9
העברת בצק רך למחבת מוכנה; לחץ לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים שכבת עוגיות עד חום זהוב סביב הקצוות והצדדים הם רק מתחילים להתרחק מקצוות מחבת, 15 עד 17 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
באמצעות לסכל overhang כסיוע, להרים cookielayer מחבת ומקום על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף לאורכו באותו מחבת, משאיר overhang משני הצדדים הקצרים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מניחים עוד גיליון של פלסטיק לעטוף לרוחב במחבת, עוזב overhang על צדדים ארוכים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
חותכים שכבת עוגייה במחצית לרוחב. החזר 1 חצי עוגייה, בצד העליון למטה, למחבת, הצבת בנוחות ב 1 קצה קצר של מחבת. מעט לרכך גלידה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מורחים גלידה באופן שווה על פני עוגייה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מניחים חצי עוגייה שנייה, למעלה בצד, על גבי גלידה, הקשה מעט לדבוק. מקפלים פלסטיק לעטוף מעל עוגיות מלאות גלידה. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
17
גיליון אפייה קו עם נייר קלף או נייר שעווה. פתח את עוגיה מלאה בגלידה, הנח על משטח העבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגייה לאורך לשניים, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לרוחב לתוך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
18
מקום על גיליון; להקפיא.
19
מערבבים שוקולד ושמן בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי עד נמס וחלק; מגניב לפושר. סדר קישוטים על צלחות. עבודה עם כריך גלידה 1 בכל פעם, לטבול חצי כריך בשוקולד נמס, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לקערה. לחץ על כריך בעדינות לתוך קישוטים על צלחת. חזור לגיליון במקפיא. להקפיא עד ערכות שוקולד וקופא, על 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לעטוף כל כריך בנפרד בנייר כסף ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה6 כריכי גלידה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.