כריכי גלידה עם פרוסה ואופים סנדוויצ'ים חמאת בוטנים
מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. אם יש לך סודה לשתייה, בוטנים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פרוסה ואופה עוגיות חמאת בוטנים, עוגת קופסת קרח עם פרוסה ואופים סנדי חמאת בוטנים, ו חותכים ואופים עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית.
מערבבים את החמאה, חמאת בוטנים וסוכר חום בקערה בינונית אחרת. הכה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות.
מניחים אותו על חתיכת פלסטיק לעטוף כ 18 אינץ ' ארוך. השתמש בידיים שלך כדי ללטף את הבצק לתוך יומן על 7 אינץ 'ארוך 2 אינץ' מסביב.
מגלגלים את עטיפת הפלסטיק סביב הבצק. לסובב את שני הקצוות של לעטוף, כמו ממתק, להדק את שני הצדדים עד יומן הבצק הוא קומפקטי ועטוף בחוזקה (זה עלול לגרום לבצק להתכווץ עד יומן 6 אינץ 'במקום יומן 7 אינץ', אבל זה בסדר). טאק הקצוות המעוותים מתחת לבצק ומקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
כאשר מוכן לאפות את העוגיות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומסדרים 2 מתלים באמצע התנור. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
הסר את עטיפת הפלסטיק מהבצק והשתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הבצק לכדורים בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים את הסיבובים על 1 אינץ ' בנפרד על דפי האפייה, על 12 עוגיות לכל גיליון אפייה. לחץ על בוטנים חצויים למרכז של כל עוגייה. אם הבצק עדיין קר מאוד, הוא עלול להישבר מעט סביב הבוטן. כל שעליך לעשות הוא להשתמש באצבע שלך כדי לדחוף קלות את הבצק בחזרה יחד.
אופים את העוגיות עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד, 10 עד 12 דקות. באמצע הבישול, לסובב את הסדינים אפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה.
מגניב את העוגיות מעט על דפי האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור מגניב לחלוטין.
כריך העוגיות מקורר בין סקופים גדולים של הגלידה האהובה עליך.