כריכי דלעת וגלידת מייפל
אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גלידת דלעת ללא נטישה, גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), ו מייפל דלעת עוגת גבינה מיני עם סוכר חום מייפל קצפת.
הוראות
כדי להכין עוגיות, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, מלח ותבלינים עוגה, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען, חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
להוסיף דלעת, תחליף ביצה, וניל; לנצח היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר, ערבוב רק עד לח.
טיפה בצק על ידי כפות ברמה 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מצופה ספריי בישול. עם ידיים לחות, לשטח עוגיות לתוך עיגולים 3 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד סט.
הסר עוגיות מאפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
כדי להכין מילוי, לשלב גלידה וסירופ; לכסות להקפיא 30 דקות או עד המשרד.
מורחים על גלידה 1/4 כוס על הצד השטוח של כל אחד 15 עוגיות. למעלה עם עוגיות שנותרו, צדדים שטוחים למטה, לחיצה בעדינות. לעטוף כל כריך בחוזקה בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד.