פירות ים גאמבו
המתכון פירות ים גאמבו מוכן בסביבות 5 שעות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סרטן, בצל ירוק, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פירות ים גאמבו, פירות ים גאמבו, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח ושמן צמחי בתנור הולנדי רחב על חום בינוני נמוך ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חום כהה, כ 45 דקות.
להביא 10 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול במיוחד, רחב. מערבבים את הבצל, פלפלים ורובה ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים מאוד, כ -45 דקות.
מוסיפים את הסרטן הכחול ואת זנב הלובסטר ומרתיחים עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
הסר את זנב הלובסטר ואת הסרטן; להשליך את הסרטן.
תן ללובסטר להתקרר מעט, ואז להסיר את הבשר מהקליפה ולחתוך לחתיכות קטנות; לקרר עד מוכן לשימוש.
מוסיפים את התיבול הקראולי לסיר ומביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ברבעון אחד, בערך 1 שעה, 30 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש בינונית עד המשרד, כ -20 דקות.
מוסיפים את בשר הסרטן ואת בשר הלובסטר שמורות ומבשלים 10 דקות. מערבבים את הבצל הירוק והפטרוזיליה ומסירים מהחום. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.